Avainasiakkuus

Hyödynnä asiakasetuja

Meille jokainen asiakas on tärkeä – aikaa ei tarvitse varata, asiantuntijoillamme on aikaa kohdata ja auttaa Sinua. Liittymällä avainasiakkaaksi pääset hyödyntämään tarjouksiamme ja keräät samalla ostohyvitystä.

Muuramen Apteekki Avain apteekit -logo

Avainapteekin tarjoukset

Avainapteekit on suomalainen apteekkiketju, johon myös Muuramen apteekki kuuluu. Keskittämällä ostoksesi meille saat tuntuvia etuja avainasiakastarjousten, alennusten ja ostohyvitysten muodossa. Lisäksi turvaat lääkityksesi onnistumisen ja minimoit mahdolliset riskit.

Katso kuukauden tarjoukset

Ostohyvitys

Avainasiakkaana kaikki reseptivapaat ostoksesi kerryttävät ostohyvitysalennusta alla olevan taulukon mukaisesti. Saat kertymäsi mukaisen alennuksen suoraan kassalla esittämällä Avainasiakas- tai Kela-kortin. Ostohyvityksen saat kaikista muista tuotteista, paitsi lääkkeistä. Ostokertymä on Avainapteekkikohtainen.

OSTOHYVITYSTAULUKKO:

Ostot kalenterivuodessa / alennus-%

50 – 100 € / 1 %
101 – 200 € / 2 %
201 – 300 € / 3 %
301 – 500 € / 4 %
yli 500 € / 5 %

Hyvät lisäpalvelut

Reseptien seuranta

Avainasiakkaana voit helposti seurata reseptilääkkeidesi vuosittaista omavastuukertymää kassakuitista.

Lisäpalvelut edullisemmin

Saat apteekin tarjoamat maksulliset lisäpalvelut edullisempaan hintaan.

Ilmaiset uusimiset

Muuramen apteekin Avainasiakkaille sähköisten reseptien uusiminen on ilmaista.

Lääketurval­lisuuden parantuminen

Avainasiakkaan kaikki ostotiedot tallentuvat oman Avainapteekin asiakasrekisteriin, mikä parantaa huomattavasti lääkehoidon turvallisuutta. Muuramen apteekin asiantunteva henkilökunta pyrkii aina varmistamaan Sinulle määrättyjen lääkkeiden yhteensopivuuden sekä huomioimaan myös asiakasrekisteriin ilmoittamasi lääkeaineallergiat ja yliherkkyydet.

Muuramen apteekki avainasiakkuus

Helppo liittyä

Liittymiskaavakkeen voit täyttää asioidessasi apteekissa. Täyttäminen vie vain hetken ja saat edut heti käyttöösi.

Tietosuojaseloste Avainasiakasrekisteristä löytyy täältä

Avainapteekki-lehti

Avainapteekit –lehdessä on terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä artikkeleita. Lehti jaetaan kahden kuukauden välein kaikkiin Muuramen alueen kotitalouksiin, joissa ei ole ilmaisjakelukieltoa. Lehteä saa myös apteekistamme. Lehdestä löydät kuukausittain vaihtuvat Avainasiakastarjoukset. Nämä tarjoukset ovat voimassa kaikissa Avainapteekkien toimipisteissä ympäri Suomen, mikä on hyvä muistaa lomilla ja matkojen aikana. Avainapteekkeja on maassamme yhteensä noin 200 kpl.

Lue lehti verkossa