Apteekkikosmetiikka

Turvallista ihonhoitoa

Muuramen apteekista saat turvalliset, tutkitut ja luotetut kosmetiikkatuotteet. Autamme valitsemaan juuri sinun ihotyyppiisi sopivat ihonhoitotuotteet. Pidämme suosikkituotteet saatavillasi, jotta ihosi voi hyvin, joka ikinen päivä. Jos etsimääsi tuotetta ei löydy suoraan apteekkimme valikoimasta, kysy henkilökunnalta onko tuotetta saatavilla, niin tilaamme sen sinulle.

Aco apotekens composita

Aco

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää tuotteita sekä iho-ongelmiin että kauneudenhoitoon. Siksi ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Tuotekategoriat voidaan jakaa viiteen ryhmään: akne, kasvot, intiimihygienia, suun ja hampaiden hoito sekä aurinkotuotteet.

Eau thermale avene

Avene

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan terveyslähdeveteen. Avène-tuotteet ovat hypoallergeenisia ja kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa testattuja. Avène-terveyslähdevesi on bakteriologisesti puhdasta ja sen ph-arvo on 7,5 eli lähes neutraali. Vesi sisältää luonnostaan runsaasti ihoa rauhoittavia ja suojaavia silikaatteja sekä muita hiven- ja kivennäisaineita.

Avène-sarjasta löytyy erikoishoitotuotteita mm. erittäin herkälle, erittäin kuivalle, rasvaiselle ongelmaiholle sekä couperosa-iholle. Sarjassa on laaja valikoima myös normaalin ihon hoitoon.

Atopik

Atopik  on kotimainen apteekkikosmetiikkasarja herkälle iholle. Tuotteiden tehoaineina ovat suomalainen kaura, mustikka sekä prebiootit. Saatavilla vain apteekeista.

CeraVe

Yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa kehitetty CeraVe on suunniteltu uudistamaan ja vahvistamaan ihon suojamuuria, jotta iho pysyy pehmeänä ja hyvinvoivan näköisenä. CeraVe-tuotteet sisältävät luonnosta peräisin olevia keramideja, jotka auttavat vahvistamaan ihon luonnollista suojamuuria. CeraVe:n tuotteet on tarkoitettu ihon puhdistukseen ja kosteutukseen.  Akneen taipuvaiselle iholle on erikseen suunniteltu tuotesarja.

La roche posay

La Roche-Posay

Ranskalainen rauhoittavaan ja antioksidanttiseen La Roche-Posay –lähdeveteen pohjautuva ihonhoitosarja. Lähdeveden ainutlaatuisuus, tehokkuus ja siedettävyys erottavat tuotemerkin muista ja sarja sopii erityisesti herkkäihoisten kuluttajien tarpeisiin.

Sarjan tuotteiden koostumukset on tutkittu varmistamaan sekä siedettävyys että turvallisuus. La Roche-Posay tuotemerkin turvallisuudesta ja luotettavuudesta kertoo myös se, että tuotemerkkiä suosittelee maailmanlaajuisesti yli 25 000 ihotautilääkäriä niin naisille, miehille kuin lapsille.

Vichy laboratories

Vichy

Vichy-ihonhoitotuotteet pyrkivät ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy noudattaa eettisiä toimintatapoja, jotka takaavat tuotteiden turvallisuuden. Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki huokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa.